Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ(ΤΡΙΑΔΙ)

 
 
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
 
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
(ΤΡΙΑΔΙ)
 
 
 
 
 
 

Δείτε την υπέροχη κάρτα που έφτιαξαν τα παιδιά!!!
Μπράβο στα παιδιά και στη δασκάλα που ασχολήθηκαν με αυτό το τόσο σημαντικό και ταυτόχρονα ευαίσθητο θέμα της αιμοδοσίας.’Ενα παράδειγμα για όλους μας σεβασμού και αλληλεγγύης για το συνάνθρωπο μας

 
 
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 14  ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΑΠΟ 09:00 Π.Μ ΕΩΣ 13:00 Μ.Μ
 
1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΡΜΗΣ
 
(ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)




 
 




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (ΤΡΙΑΔΙ)


‘Οπως μας ενημέρωσε η δασκάλα του Β2 κα Νατάσα Μυλωνά τα παιδιά έκαναν πρόγραμμα όλη τη χρονιά για την εθελοντική αιμοδοσία και ευαισθητοποιήθηκαν !!!

Προσπαθούν να πείσουν τους γονείς τους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες !! Μία προτροπή που απεύθυνεται σε όλους τους γονείς του σχολείου μας.
Αυτή την Κυριακή 14/6 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, από τις 9 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.
Γι’ αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Δίνοντας κάποιος αίμα αισθάνεται ψυχική ευεξία γιατί κάνει το «καλό» σώζοντας δυο ή τρείς ασθενείς που μεταγγίζονται με τα ερυθροκύτταρα, το πλάσμα και τα αιμοπετάλια, τα οποία λαμβάνονται από τη μια μονάδα αίματος που προσφέρει κάθε φορά.

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου