Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ -ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ
 ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

2015



 
 
 
 
 



 


 

Παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ.Θεόδωρου Παπαδόπουλου, οι Εθελοντές του Κοινωνικού Πρατηρίου Δήμου Θέρμης  έκοψαν και φέτος   στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους.

Ο Δήμαρχος Θέρμης τόνισε στους εθελοντές που βρέθηκαν στην εκδήλωση, ότι ο ρόλος τους και η εθελοντική τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι ανεκτίμητη στις σημερινές δύσκολες εποχές που βιώνουν οι πολίτες.
Τους παρότρυνε επίσης να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου να συνεχίσουν την στήριξη των κοινωνικών δομών δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις ευπαθείς και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Επίσης ενημέρωσε τους εθελοντές ότι λόγω των αυξημένων αναγκών για στήριξη των πολιτών  η δημοτική αρχή αποφάσισε να διπλασιάσει την χρηματοδότηση του Κοινωνικού Πρατηρίου για το  2015.
Για το  έργο που επιτελούν οι εθελοντές και για το  σημαντικό τους ρόλο στην κοινωνία μίλησαν, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου  "Κέντρων Κοινωνικής  Πρόνοιας- Φροντίδας  & Προσχολικής Αγωγής κ. Άννα Μίχου , ο εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Εθελοντισμού & Κοινωνικής Προστασίας κ. Κώστας Τιτέλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ιωσηφίδης.
 
 
 
 
 
 

 

























 

 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου